Quick update

‘jutro narode.. U zadnje vrijeme sve češće odgađam alarme, nešto mi mrsko da ustanem.. Valjda kako je ovo kišno vrijeme stiglo i do Mostara, samo bih ljenčarila..

Danas imam hrpu nekih stvarčica za obaviti koje mi se skupljaju već danima jer uporno ponavljam sutra ću. Dobro, jedna je pod moranje danas, ovo ostalo će možda opet biti odgođeno, ali potrudit ću se da riješim.

Helem, quick update:

Radim kao PR i Marketing Specialist sada na dva različita mjesta, jer sam izgubila prethodni posao Project Managera kako je došla ona ekonomska kriza i kod nas. Poslije toga sam nekih 2-3 mjeseca radila u jednom butiku i evo me sad ovdje od početka prošlog mjeseca. Okej je, nisam prezadovoljna, ali okej je. Možda dok se još uhodam u sve.

U vezi sam sa B* još uvijek, evo skoro 3,5 godine (kucam u drvo, al možete i vi). Baš nam je lijepo.

Fax još uvijek nisam završila, ali hajde, polako hahah

Pomalo se vraćam crtanju, čak i slikanju, što me je iznenadilo. Fotografišem isto puno više, ali ne objavljujem kao prije. Uspavao mi se instagram.

I možda najbitniji update obzirom da sam često pisala kako se mama i ja ne razumijemo.. Nešto malo više od godinu dana živim sama. Rentam stan, sa svojima sam u super odnosima, odem im, dođu mi, al se ne svađamo više. Bilo je teško na početku, al o tom drugi put, neću ništa stići što sam planirala hahah

Šaljem puuno zagrljaja do narednog posta ^^

4 0 komentara

Komentariši